Nettbasert regnskapssystem

Nettbaserte regnskapsprogram er et godt valg spesielt for nyetablerte selskaper. Nettbaserte regnskapsprogrammer gir deg mulighet til å få føre regnskap uansett hvor du er, så lenge du har tilgang til Internett.

KubeR tilbyr også støtte til deg som har lyst til regnskap selv i startfasen. Fordi vi ser mange fordeler for deg ved at du lærer å føre regnskap selv. Du kan:

  • Få god kontroll over ditt selskap
  • Skaffe en god forståelse for regnskap og økonomi. Noen som gir stort utbytte senere når selskapet vokser
  • Spare kostnader som er nødvendig i oppstartfasen

Ved å samarbeid med KubeR, får du en god hjelp og en tett oppfølging. Så du kan føre det mest av det bilagene på egenhånd en smart og trygg måte. Og du kan overlate de mer tekniske transaksjonene og årsoppgjøret til oss.

Hvilket regnskapsprogram som er det beste for deg, avhenger av hvilke funksjoner ditt selskap har behov for, hvor mange bilag du fører, og hvordan du selv opplever brukervennligheten. Derfor tilbyr KubeR deg flere valg og hjelper deg med å velge et riktig regnskapssystem som tilpasser best til ditt selskap.

                        

Komplett økonomisystem

– for små selskap i utvikling

Etter mye hardt arbeid vokser og utvikler selskapet seg. Du møter nye muligheter – men også nye utfordringer.

Omfanget av selskapet blir større og mer komplisert. Selskapet ditt trenger et moderne økonomisystem og effektive rutiner, som kan håndtere økende transaksjons mengder. Vi bruker Unimicro som hoved regnskapssystem for våre kunder som er små selskaper i utvikling. Unimicro tilbyr integrasjon mellom systemer som er server og sky baserte via Uni24.

 

 

Med Uni24 – web-baserte løsning, er du alltid på-logget, og kan hente den informasjonen du vil ha, der du er, når som helst. Du kan velge å fakturere selv, sende purring, bokføre en del av bilag i Uni 24 i samarbeid med KubeR.

En fordel ved Unimicro er at programmet er installert i vår egen server, slik at vi kan vi føre bilag fortere og minimere tekniske problemer.

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon som legger vekt på innovasjon og forenkling av rutiner. I 2015 ble Uni Økonomi kåret til best i test av PC World for sjette året på rad og det er ingen tilfeldighet.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre